• Testalkat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno!mindenki aszt mondja,hogy olyan sovany vagyok on szerint is?19 eves vagyok 1,52 a magasagom es alig 40 kg.mit csinalyak,hogy tudjak hizni?eleg sokat keztem enni mostanaba,csak idaig tull stresszes volt az eletem lehet azert fogytam

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Valóban soványabb az alkata, mint a normális, a testedzés menjen tovább, étkezzen kalória- és vitamindúsan, ha nem indul be súlynövekedés, akkor keresse fel a háziorvosát, mert a sovány alkat oka lehet felszívódási zavar, pl. lisztérzékenység.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 13:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: