• Nem értem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5-6 évig szedtem talliton,lipidil supra tablettákat,majd 1 évig velmetiát. A testsúlyombó leadtam 37 kg-ot, 135-ből 98-ra. Az összes gyógyszer szedést abbahagytam,orvosi utasításra,de egy ideje belső remegés és gyengeség lépett fel.mi lehet az ok?

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a remegés témában

        Kedves Kérdező! A nagyarányú testsúlycsökkenés valóban jó irányban befolyásolja a koleszterin és vércukor szintet, a vérnyomás csökkenését is magával hozza. Állapotát azonban rendszeresen ellenőrizni kell, egyéb betegségeket is ki kell zárni, az idegrendszer (szorongás, feszültség, stressz-helyzet) is okozhat hasonló panaszokat. Korrekt kivizsgálás nélkül pontosan megmondani panaszai okát nem lehet. Üdvözlettel: dr Tomonknó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 11:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: