• Erős izzadás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Olyan panasszal fordulok önhöz, hogy az utóbbi 2-3 hétben nagyfoku izzadás lépet fel nállam! Izzadok, még a hajam is csuron viz(1-1,5l vizet izzadok ki pár perc alatt kb)..mégis ráz a hideg! a borom nedves, és szó szerint jéghideg! Arcborom szurkéssé válik ilyenkor! Általános rosszullét,gyengeség jellemez! Normálisan táplálkozom.Rendszerint akkor fordul elő,ha bemegyek az utcárol egy helységbe,vagy lakásba.Fizikai aktivitás közben! Ilyen izzadási rohamok után mindig aludnom kell! napi 3-4 orat alszom igy a normál alvás rendem melett! 40 Éves korom elott eltávolitották a petefészkem,és a méhem..Nem tudom,h menopauzas tunet-é,de nagyon megvisel,..és kezdek igazan aggodni! Várom mihamarabbi válaszát!!

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! Az életkora valóban az a kor, amiben a menopauza tünetei erőteljesen jelentkezhetnek. Ezek sokszor kellemetlenebbek méh és petefészek eltávolítás után, bár ez elég hosszú ideje történt. Mindenképpen beszélje meg panaszait nőgyógyásszal, háziorvosával, laborvizsgálatokkal tisztázni kellene a hormonális állapotát is. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 14:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...