• Kóros aluszékonyság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pecamekerrel élő sógornőm kóros álmatlanságban szenved, orvosa azt mondja, olyankor dőljön le kicsit, mert a műszer beállítása megfelelő. Valóban így kell tennie? Nem lehet, hogy nem kap elég oxigén dús vért az agy s a periféria, mert már az alsó végtagokban érszűkületet is diagnosztizáltak.rengeteg , szám szerint sok tablettát szed, egyik orvos nem kérdezi, hogy mit írt a másik, lehet, hogy a gyógyszerek egymásra hatása is okozhat problémát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a aluszékonyság témában

        Kedves Kérdező! A címben az szerepel, hogy sógornője aluszékony, de a levélben álmatlanságról ír, gondolom, ez előbbi érvényes a szöveg alapján. Az aluszékonyság oka lehet számos, könnyen kivizsgálható dolog, ezeket javaslom áttekinteni a háziorvos segítségével: - ellenőrizzék a vérnyomást -rutin labor, benne nagy vérkép -a szedett gyógyszerek is okozhatnak ilyet, ezt is át kell tekinteni - pajzsmirigyfunkciót kell nézetni Addig is multivitamin,megfelelő mennyiségű folyadék, testmozgás javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 12:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 06., 15:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: