• MR lelet értékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mr vizsgálaton voltam a tegnapi nap folyamán. Két vizsgálat volt háti és lumbalis gerinc vizsgálat. A leletet megkaptam, de sajnos csak szeptember 15-ére kaptam a reumás doktornőmhöz időpontot és csak akkor tudom meg az eredményt. Van-e arra lehetőség, hogy leírtam a lelet eredményét és kaphatok e orvosi választ, hogy tulajdonképpen mit mutatnak az adatok. Nagyon szeregném tudni, mert már hónapok óta kínlódok, nagyon fáj a hátam, a derekam és a jobb lábam. Szeptember 15 még nagyon messze van. Előre is nagyon szépen köszönöm. Üdvözlettel Kalikin Bözse

        Dr. Csuth Ágnes válasza a MR lelet témában

        Kedves Kérdező! Másolja be vagy scannelje be a leletet, és szakértőink segítenek a lelet megértésében.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 14:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó