• Tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt orvosok a tuneteim a kovetkezok nehez levegovetel allando faratsagezet remego vegtagok ket hetig tarto hasmenes valamint ket honapja hajhullas ezmellet bal oldali fajo illetve szurkalo erzes a mellkasban a tudorongen mindent rendbetalalt a szajam kivan szaradva etvagym nincs kezeltek horgotagitoval es antibiotikumokkal valamint ezuan kaptam gyomorjavitot gyomorvedot es antibiotikumot.ket hete szenvedek a vizeletem sotet es nehaa csipp a fejem is surun faj ket kisgyermekem van ezek a tunetek mijen betegsegre utalhatnak.aaz orvosok nemtudjak milehet a baj teljes kivizsgalasra nemkuldenek vervetelt kertem holnap lesz eredeny de ezt mar nagyon nehez elviselni mindig faj valamim harom hete hagytam abba eros kozti verzes miadt a fogamzasgatlot lehet ennek koze hozza megvalami erzem nehe a beleimet is hogy fajnak valamint a hatamat a tudomkornyeken,lehetseges hogy negy orvosnal voltam es nemtudnak diagnozist felallitani kerem segitsenek nagy lehet a baj vagy felnevelhetem meg a gyermekeimet ha tudjak milehet a gond iranak minel hamarabb eleg streszes az eletem sokat idegeskedem es nemtudok valtoztatni rajta mivelnincs aki igyazhatna a gyermekeimre.nagyon felek hogy valami komoly bajom vanes nemveszik esre kerem a leirtak alapjan segitsenek mas lehetosegem nincs az orvosokat nemerdekli hogy mileszz velem vagy a gyerekeimel nelkulem.nagyon felek varom vallaszukat amijen hamar csak lehet.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Javaslom várja meg a laboreredményeket. Ebből kiderül, hogy a hajhullása hátterében vashiányos vérszegénység áll-e, a szájszárazság hátterében vércukor emelkedés észlelhető-e és a vizeletében van-e kórokozó. Ezen eredmények eldöntik a további kezelési lehetőségeket. A korábbi antibiotikumszedés következtében lehet bélpanasza, hasi érzékenysége, de ez várhatóan rövidesen meg fog szűnni. A mellkas rtg vizsgálata nem mutatott ki kórosat, így a tüdőfájdalma valószínűleg nem szervi eredetű. Amennyiben a még folyamatban levő vizsgálatok sem mutatnak ki kórosat, akkor feltételezhető, hogy panaszainak hátterében a fokozott stressz okozta lelki tényezők állnak.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 14:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 18:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...