• Tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt orvosok a tuneteim a kovetkezok nehez levegovetel allando faratsagezet remego vegtagok ket hetig tarto hasmenes valamint ket honapja hajhullas ezmellet bal oldali fajo illetve szurkalo erzes a mellkasban a tudorongen mindent rendbetalalt a szajam kivan szaradva etvagym nincs kezeltek horgotagitoval es antibiotikumokkal valamint ezuan kaptam gyomorjavitot gyomorvedot es antibiotikumot.ket hete szenvedek a vizeletem sotet es nehaa csipp a fejem is surun faj ket kisgyermekem van ezek a tunetek mijen betegsegre utalhatnak.aaz orvosok nemtudjak milehet a baj teljes kivizsgalasra nemkuldenek vervetelt kertem holnap lesz eredeny de ezt mar nagyon nehez elviselni mindig faj valamim harom hete hagytam abba eros kozti verzes miadt a fogamzasgatlot lehet ennek koze hozza megvalami erzem nehe a beleimet is hogy fajnak valamint a hatamat a tudomkornyeken,lehetseges hogy negy orvosnal voltam es nemtudnak diagnozist felallitani kerem segitsenek nagy lehet a baj vagy felnevelhetem meg a gyermekeimet ha tudjak milehet a gond iranak minel hamarabb eleg streszes az eletem sokat idegeskedem es nemtudok valtoztatni rajta mivelnincs aki igyazhatna a gyermekeimre.nagyon felek hogy valami komoly bajom vanes nemveszik esre kerem a leirtak alapjan segitsenek mas lehetosegem nincs az orvosokat nemerdekli hogy mileszz velem vagy a gyerekeimel nelkulem.nagyon felek varom vallaszukat amijen hamar csak lehet.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Javaslom várja meg a laboreredményeket. Ebből kiderül, hogy a hajhullása hátterében vashiányos vérszegénység áll-e, a szájszárazság hátterében vércukor emelkedés észlelhető-e és a vizeletében van-e kórokozó. Ezen eredmények eldöntik a további kezelési lehetőségeket. A korábbi antibiotikumszedés következtében lehet bélpanasza, hasi érzékenysége, de ez várhatóan rövidesen meg fog szűnni. A mellkas rtg vizsgálata nem mutatott ki kórosat, így a tüdőfájdalma valószínűleg nem szervi eredetű. Amennyiben a még folyamatban levő vizsgálatok sem mutatnak ki kórosat, akkor feltételezhető, hogy panaszainak hátterében a fokozott stressz okozta lelki tényezők állnak.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 14:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 18:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: