• Kari fájdalom, elszíneződés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem azzal kapcsolatos, hogy két napja arra keltem, hogy fáj a könyökhajlatom, s nem tudom kinyújtani rendesen a karom. Kicsit meg van duzzadva, ami feszül, valamint nyomásra érzékeny. Arra gondoltam, hogy elfeküdhettem, viszont mára egy 10 cm-es sávban elszíneződött vöröses-barnára. Az lenne a kérdésem, hogy milyen orvoshoz kell fordulnom, valamint mi lehet ez? Köszönöm válaszát!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a karduzzanat témában

        Kedves Kérdező ! Forduljon reumatológus szakorvoshoz. Talán hasznos lehet még egy vérvizsgálat gyulladásos eredet tisztázására. Megkérezendők még a következők: volt-e láza, megcsípte-e valamilyen rovar, kullancsfertőzésről tud-e.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. július 31., 23:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 17:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó