• Sok gyógyszer helyett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web beteg honlap! Nem elégszek meg ezzel a válasszal. Nagyon jól tudom, hogy a páromnak nem véletlenül írták fel ezeket a gyógyszereket. De ezek többet ártanak, mint használnak, a mellékhatások többek, mint amit gyógyítanak. Egyszerűen a gyógyszerek számát szeretnénk csökkenteni. Helyettesíteni mással, hogy a mérgeket ne kelljen szedni. Bár a háziorvosok, a gyógykészítményeket, nem írják fel, nem ajánlják, mert ők a mérgező gyógyszerek után kapják a pontot. Mi meg nem akarunk a gyógyszerektől meghalni.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyógyszerszedés témában

        Kedves Kérdező! Férje nem a gyógyszerektől fog meghalni, hanem attól lehet rosszabb állapota, ha alapbetegségei nincsenek megfelelően kezelve. Ha a gyógyszeres kezelésnek lenne igazoltan ugyanolyan hatékony gyógynövényes alternatívája, akkor lehetne helyettesíteni, ez pedig a legtöbb esetben nem létezik. Emellett állapotának pontos ismerete és a kezelés alapos ismerete nélkül még kiegészítő gyógynövényes kezelést sem tudok így javasolni, ezért kérjék a háziorvos segítségét. Ha nem bízik orvosukban, keressen férje természetgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 13., 15:31; Megválaszolva: 2011. július 14., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: