• Folyamatos fogyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnap vettem észre, hogy folyamatosan fogyok. Tegnap reggel 52,7 kg voltam estére már 52,3 . ma reggel pedig 51,9 és fál óra múlva 51,4 pedig közben még ettem is. Enni keveset szoktam hamar jólakok és nem fér belém több. Kivizsgáláson még nem voltam. Hasmenés és hányinger még nem volt. Viszont már voltam orvosnál 5 másodpercenként jelentkező erős gyomorgörcsel. Ő nem tudta mitől lehet adtak be görcsoldót is ez kábé fél éve volt és előtte is volt fél éve. szóval fél évenként jelentkezik. Stressz a középiskola végett volt elég. Minden rendben volt addig még nem mentünk 1 hetes osztálykirándulásra akkor az ottani étel miatt is fogytam két kilót és nem ettem szinte semmit 1 hétig mert ha ettem abból a kajából elkapott a hányinger és a hasmenés nem csak engem több embert is. Olvastam, hogy a kevés táplálkozástól is lehet , hát én igen keveset eszek reggeli egy fél zsemle két szelet szalámi és paradicsomot birok csak megenni több nem fér belém. kábé ugyan annyi ebéd de vacsorára nagyon sokat eszek akkor eszem a legtöbbet.Mi lehet a fogyás oka?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testsúly témában

        Ne méricskélje magát állandóan, mert napközben a folyadékbevitel és étkezés, vizelés, székletürítés hatására a súly széles skálán változhat. Mérje magát inkább heti rendszerességgel, étkezzen kiegyensúlyozottan, feltétlenül szedjen Lactivot, ez a bélflórát helyreállítja, mozogjon, és próbáljon meg egyéb elfoglaltságot találni. Ha hasi panaszai nem szűnnek, keresse fel a háziorvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 11., 11:11; Megválaszolva: 2011. július 12., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó