• Infúzió mellékhatása?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteld Dr Úr/Nő! csütörtökön infúziót kaptam, nem a kézfejembe hanem a csuklómtól feljebb. azóta nagyon fáj a kezem, legalábbis nyomás érzékeny, és nem tudom kinyújtani csak kb 90% osan. ma már piros is, kicsit, alig láthatóan, egy 1-2 cm x 20cm sávban. Ez a sáv meleg is. Nem tudom, hogy az számít e, hogy rosszul tartottam az infúziót és visszafolyt a vérem, mikor levették a kezem csupa vér lett. Mennyire komoly ez? El kéne mennem orvoshoz? Mitől lehet ez? Mikor múlik el? Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a infúzió témában

        A biztonság kedvéért mutassa meg a háziorvosnak, addig borogassa, kenje be Lioton géllel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 09., 16:01; Megválaszolva: 2011. július 11., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: