• Fülbelövés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt cím! Kislányom 7 éves, és nagyon szeretet volna fülbevalót, ami még nem volt neki. Kozmetikus szalonba vittem el a kislányt, ahol fülbelövéssel megtörtént a lyukasztás. Sterilizálást kérdeztem, azt mondták ez a belövés, ami egyből a fülbevalót belövi steril stb. Persze én a kislányt figyeltem, nem néztem mit, hogyan csinál a hölgy. Amit láttam, hogy a fül le lett fertőtlenítve, majd jött a lövés. Vérzés nem volt. Aztán az interneten barangolva, valahol azt olvastam komoly veszélyei is lehetnek a fülbelövésnek AIDS-és a Hepatitisz A B C. Őszintén megmondom, nagyon megijedtem. Ha mégsem volt teljesen steril minden, és felelőtlen voltam. A kislányom elkaphatott egy komolyabb betegséget? Milyen tüneteket kell figyelnem? Vagy mikor nyugodhatok meg teljesen? Köszönöm a válaszát előre is! Csilla anyuka

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fülbelövés témában

        Kedves Kérdező! A kozmetikus tud arról nyilatkozni, hogy a fülbelövés során használt eszköz megfelelően sterilizálva volt-e, feltételezem, hogy igen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 09., 14:52; Megválaszolva: 2011. július 11., 14:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: