• Cukorbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! éhomi mérésre 7,8 volt a cukrom,az ijedségre csináltak egy mérést 2 hónapra visszamenőleg úgy az átlag 5,4 volt,erre azt mondták hogy valószínüleg csak valami gyulladás van a szervezetemben.ezután mondván hogy a biztonság kedvéért csináljunk egy teljes labori vérképet ott pedig 4,9 volt.Azt mondták hogy nyugodjak meg.A kérdésem az hogy van -e valami teendőm? Köszönöm a választ

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vércukor témában

        Kedves Kérdező! Az éhgyomri értéknek a 4,9 teljesen rendben van. Ha van túlsúlya, javasolt lenne egy terheléses vércukorvizsgálat, illetve diéta, egyébként meg majd rendszeres kontroll.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 09., 10:56; Megválaszolva: 2011. július 11., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: