• Nyaralás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        30 hetes adriai nyaralásnál mikre kell odafigyelnem? Fürdeni, napozni szabad egyáltalán? Köszönöm a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a utazás témában

        Figyeljen oda arra, hogy használjon magas faktorszámú fényvédőt, mechanikai fényvédelmet, a déli órákban a direkt napfényt kerülje, legyen a vízben óvatos, mert a sziklák, kövek balesetet okozhatnak. Viseljen szellős ruházatot. Vezetékes vizet ne igyon, mosatlan gyümölcsöt ne egyen. Érdemes magával vinni fájdalomcsillapítót, antihisztamint, széntablettát, probiotikumot, calcium pezsgőtablettát, leégés esetére krémet, és ha van valamilyen betegsége, annak kezelésére szolgáló gyógyszert.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 07., 11:05; Megválaszolva: 2011. július 08., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: