• Szegycsont dudor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot ! Körülbelül 2 hete észrevettem, hogy a szegycsontom alsó részén, ahonnan elágazik a két borda ( elnézést de jobb ha így körülírom ) egy kemény kb szőlő szem nagyságú duzzanatot, nem tudom mozgatni olyan mintha a csonton lenne, nem is fáj ( csak mióta tudom hogy ott van tapinthatom , nyomogatom szóval már nem feletkezem el róla. Érzem hogy kicsit nagyobb ott a csont , bütyök vagy nem tudom micsoda, mint a másik oldalon a bordám, igazából azt sem tudom hogy eddig ott volt e vagy hogy nő e , azt nem is akarom megvárni, mert akkor már baj van lehet. Csak azért írok mert elég hipohonder vagyok, hátha volt már ilyen tünete valakinek, és tud e tanácsot adni, gondolom az alap hogy meg kell nézetni, valamilyen szak orvossal. Elnézést és Köszönöm segítségét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a dudor témában

        Kedves Kérdező! Először azt kellene tisztázni, hogy csont, izom, bőr, stb, eredetű-e, mielőbb keresse fel a háziorvost, aki tájékozódó vizsgálat után a megfelelő további vizsgálatra utalja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 06., 16:44; Megválaszolva: 2011. július 07., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: