• Betegelhelyezés vészhelyzetben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Palásti Mónika nevű leányom 1996 -ban szenvedett (vétlen utasként) súlyos balesetet. 1997 óta otthoni ápoláson van, Budapesti lakásában. Édesanyja (68 éves) lakik vele. A napi ellátását, ápolását ápoló szolgálat segíti, általában napi 6-10 órában. Közreműködik még gyógytornász és logopédus. Én vagyok a gondnoka, de már 35 éve nem élek velük. Előrehaladott korunkra és betegségeinkre való tekintettel gondként merül fel a Mónika jövőbeli ellátása. Szeretnénk egy olyan lehetőséget, hogy ha már az édesanya nem tudjuk Őt odahaza ellátni, vagy ennél is súlyosabb helyzet áll elő akkor se maradjon ellátatlanul. Kérem szépen a segítségüket, tanácsaikat. Szívélyes üdvözlettel;

        Nurse Háziápolás válasza a betegápolás témában

        Tisztelt Uram! Sajnos nem bővelkedünk lehetőségekben ma Magyarországon az Önökéhez hasonló helyzetben. Több részleges megoldás is kínálkozik ugyan, de egyik sem kimondottan a balesetben sérült és önmagát ellátni képtelen emberek részére a legalkalmasabb. Számos alkalommal tapasztaltam, hogy ilyen helyzetben idősek otthona, egyéb segítőházak voltak a hozzátartozók számára - más megoldás híján - az egyetlen megoldás. Bevallom, én egy korábbi ügyfelünkhöz fordultam tanácsért, akinek a lányát zebrán gázolták el 5 éve. Számomra ők tudtak a legtöbb információval ellátni a válaszadáshoz, de valójában a részletek teljes megismerése nélkül sem én, sem ők nem tudnak körültekintő választ adni Önöknek. A kérésem az lenne, hogy amennyiben Ön úgy látja, hogy szívesen tájékozódna akár tőlem, akár egy Önökhöz hasonló helyzetben lévő családtól a lehetőségeket illetően, megköszönném, ha megkeresne engem az [email protected] e-mail címen vagy a 06 1 4130327-es számon, hogy megadhassam Önnek volt ügyfelünk elérhetőségét vagy egyeztethessünk a részetekről. Volt ügyfelünk felajánlotta, hogy nagyon szívesen segít akár lelkiekben, akár információkkal az Önök helyzetében. Várom szíves válaszát! Tisztelettel: Laskovics Gergely


        Nurse Háziápolás
        Tegye fel betegápolással kapcsolatos kérdéseit! Tőle szeretnék kérdezni

         Nurse Háziápolás

        Kérdés: 2011. július 01., 11:22; Megválaszolva: 2011. július 07., 18:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: