• Idegen anyag a bőr alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nó! Még általános iskolás koromban sokat bántottak az osztálytársaim, jó heccnek tartották, hogy ceruzával böködtek. Egy alkalommal azonban a ceruza hegye letörött, és benn maradt a bal alsó karomban. Akkor próbáltam tűvel és egyéb segédeszközökkel eltávolítani, de sikertelenül. A bőr azóta benőtte, de a mai napig látszik a bőr alatt. 15 évig nem foglalkoztam vele, de nemrég egy ismerősöm óva intett, hogy vigyázzak vele, nehogy elrákosodjon. Kérdésem az lenne, hogy vajon okozhat-e ez nekem a későbbiekben problémát, valóban elrákosodhat-e azon a területen a szövet, vagy más, esetleg vérmérgezés vagy egyéb jelentkezhet-e? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Gombos Nóra

        Dr. Boros Miklós válasza a idegen test témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben nincs állandóan begyulladva (fájdalom, bőrpír) nem fog gondot okozni. A többi problémától való félelme alaptalan.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 23., 09:14; Megválaszolva: 2011. június 25., 16:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: