• Nyers!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mennyiben, és mit árthat ha kis mennyiségű nyers húst megkostolunk?Mik lehetnek a tünetei!?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyers hús témában

        Attól függ, hogy a nyers hús fertőzött-e. Mivel sütéssel és főzéssel a kórokozók jelentős része elpusztul, ezért azt tanácsolom, hogy ne nagyon próbálkozz a nyers hús kóstolgatásával!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 21., 22:33; Megválaszolva: 2011. június 22., 15:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: