• Aszpartam tartalmú antibiotikum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Tudomásom szerint az aszpartam egyfajta idegméreg. Felháborodva vettem tudomásul, hogy gyermekem torokgyulladására felírt antibiotikum tartalmaz aszpartamot. Kérdésem, hogy minden antibiotikum tartalmaz aszpartamot? Csak remélni tudom, hogy a felírt mennyiség nem lehet káros a kislányomra. (2*3 ml), sem most sem később! Amennyire tudjuk, próbáljuk kizárni a mérgeket az étrendünkből, erre pont a gyógyulást eredményező gyógyszer tartalmazza a mérget. Több mint irónia!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a antibiotikum témában

        Kedves Kérdező! Az aszpartam egy mesterséges édesítőszer, nem tekinthető méregnek, ezért van benne gyógyszerekben, de ha ódzkodik, hogy ezt adja gyermekének, akkor kérje meg az orvost, hogy írjon fel egyéb antibiotikumot, ami nem tartalmaz aszpartamot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 21., 18:27; Megválaszolva: 2011. június 22., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: