• Csomó a hónaljban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 28 éves három gyermekes édesanya vagyok. Kb. 5 hete vettem észre két csomót a jobb hónaljamban,amik akkor borsó méretűek voltak. Azt hittem csak a szoptatás miatt vannak ott,de azért felkerestem a háziorvost. Ő előbb Gentamicin kenőcsöt írt fel,de két hét elteltével sem használt,sőt a csomók már bab nagyságúra nőttek. Elküldött nőgyógyászatra,ahol közölték,hogy nem nőgyógyászati probléma. Mára már a bal hónaljamban is van egy borsónyi csomó,ez is mint a másik kettő teljesen fájdalmatlan. Emelett minden napos a fejfájásom,hol csak tompa,hol igen erős. Ön szerint mi lehet a háttérben,érdemes aggódni?Tisztelettel

        Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen egy emlőultrahang, ahol a leírt nyirokcsomók szerkezetét is megvizsgálják. Önmagában a nagyobb nyirokcsomó egy rendkívül aspecifikus jel, így ne kell azonnal a legrosszabbra gondolni, de az ultrahang és a fizikális vizsgálat indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 21., 17:39; Megválaszolva: 2011. június 23., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: