• fehérvérsejt szám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Hölgy! A fehérvérsejt számom évek óta picit magasabb: 9.460 (minden évben az üzemorvosi vizsgálatok során ugyanennyi). Ez a normálértéken belül van, viszont mindenkinek alacsonyabb ennél a barátaim és családomon belül. Ez utalhat tartós gyulladásos folyamatra, ami lappang? Köszönöm válaszát. Csatoltan küldök egy vérképet, mi a véleménye róla? Én még soha nem fordultam orvoshoz, ezért kérem tájékoztatását. Üdv. Krisztina

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fehérvérsejt témában

        Kedves Krisztina! Semmi oka aggódni. A laborokban a referenciaértékek határait úgy állapítják meg, hogy átlagot vesznek a népességre jellemző értékek között, így van, akinek alacsonyabb, van, akinek magasabb, de ha még normál tartományon belül van, akkor semmi probléma. Az orrunk, a szemünk, a hajunk se egyforma.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 20., 11:48; Megválaszolva: 2011. június 21., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: