• Csomók a hónaljban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! köszönöm válaszát a kérdésemmel kapcsolatban. Sajnos új kérdés merült fel bennem. A múltkor említettem,hogy a jobb hónaljamban találtam két csomót,mely növekszik,Tegnap a bal oldalon is felfedeztem egyet,mely eddig nem volt ott. Egyéb panaszaim is vannak,a karjaim fájnak,s állandó fejfájással küszködök.A csomók még mindig fájdalmatlanok. Szeretném kikérni a Doktornő véleményét,lehet-e összefüggés a panaszaim között? A háziorvos onkológiára irányított,de csak egy hét múlva van időpontom. Félek,mert van három gyermekem,nem szeretném ,ha a késlekedés miatt késő lenne. Várom válaszát. Tisztelettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csomó témában

        Kedves Kérdező! Legyen szíves az előzményeket is megírni, mert korábbi kérdését nem tudom visszakeresni. Köszönöm!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 17., 09:20; Megválaszolva: 2011. június 20., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: