• Fejfájás, szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! 78 éves nagymamám rosszul érzi magát kb. egy hete, a tünetek a következők: fejfájás, szédülés, nagyon sokat alszik, olyan is megtörtént már, hogy beszélgetés közben elaludt. Szed vérnyomáscsökkentőt valamint pár napja szédülés elleni gyógyszert is. Ön szerint mi lehet ez a hirtelen jelentkező betegség. Előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező ! A panasz hátterében legnagyobb valószínűséggel vérnyomáscsökkenés vagy esetleg enyhe agyi keringési zavar (stroke) állhat. A panaszok további fennállása esetén javaslom keresse fel háziorvosát további vizsgálatok céljából.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. június 11., 22:57; Megválaszolva: 2011. június 14., 16:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: