• Máj, cukor,

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Arra lettem figyelmes, hogy az utóbbi hetekben nem kívánom és nem is bírom az alkoholt, szinte azonnal becsípek tőle, illetve két pohár bor után már könnyítenem is kell magamon a cigaretta füstöt pedig távolról sem tudom elviselni. Ez azért furcsa, mert dohányzom, mégis napok óta rá sem tudok gyújtani. Kávét is csak annyit iszom, amennyi feltétlenül szükséges,azt is cukor nélkül, mert azt sem birom. Nem tudok róla, hogy bármilyen betegségem lenne, súlyom normális, sportolni szoktam, menstruációm rendszeres, azonban kissé aggaszt, hogy nem tudom, vajon miért viselkedhet így a szervezetem. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg Szakértő válasza a alkohol undor témában

        Kedves kérdező! Kérdésem, hogy van-e más panasza(hasi panaszok, hányinger stb...).Fizikális vizsgálat nélkül nem tudok választ adni kérdésére. Jelentkezzen háziorvosánál ha panaszai továbbra is fennállnak.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. június 11., 21:32; Megválaszolva: 2011. június 19., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: