• Mire utalnak a tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A következőket tapasztalom magamom: Állandóan fáradékony vagyok,napi szinten fáj a fejem,a szemem sokszor ég,vörös,fáj,nagyon érzékeny a fényre,néha kis homályfoltokat is látok. MInden megteszek,hogy a leheletemre oda figyeljek még is,sokszor rossz.A nyelvemen fehér lepedék,rendszeresen megjelenik.Gyakran mar a savam,nem bírom a nehezbben emészthető dolgokat.Sokszor van hányingerem,A fejbőröm is nagyon érzékeny könnyen kisebesedik,és a hajam jobban hullik a kelletélnél.Hát ez most így elég soknak tűnik,de nagyon kíváncsi lennék mit mond erre egy szakértő.Hogy ez csak,stressz,kimerültség okozza.Vagy esetleg más is állhat a hátterében,ha igen akkor mi.Előre is nagyon köszönöm a választ!

        WEBBeteg Szakértő válasza a stressz témában

        Tisztelt Kérdező! A tüneteket elolvasva valóban a krónikus stressz okozta eltérés a legvalószínűbb. Azonban a szervi eltérést ki kell zárni. Legyen egy szemészeti vizsgálat és pajzsmirigy funkció. Emellett a kiegyensúlyozott, rendszeres étkezés, napi rendszeres mozgás. Sajátítson el stresszkezelési technikát és alkalmazzon probiotikus kúrát.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. június 10., 17:14; Megválaszolva: 2011. június 13., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?