• Mi lehet a baj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó napot kívánok.írtam már többször de most már teljesen el vagyok keseredve mivel ahogy azt már meg írtam január óta fogytam 40kg de azóta is lemegy a heti 2-3kg.Már semmihez sincsen türelmem de van két kicsi gyermekem .Most már a házi orvos segítségét kértem hogy járjunk a végére hogy mi lehet a baj.elküldött laborba,hasi ultrahangra és mellkas röntgenre .A uh-n nem találtak semmit és a röntgenen sem.a labor eredményben vannak eltérések a pajzsmirigy eredmény csak 15-én lesz kész.de ha azon sem találnak semmit akkor mit tegyek?ez már nem normális hogy mindent elfelejtek és nincsen semmihez sem türelmem.házi orvosom nem ajálja a nyugtató szedést de már gondolkodom rajta hogy elkezdem szedni.A páromhoz nagy szerencsém van mert szerintem nem sok férfi tudná tolerálni hogy éntőlem két-három hetente egyszer van kedvem hogy vele legyek.de szerintem már ez sem fog így sokáig menni.MIT TEGYEK .Kérem segítsenek

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogyás témában

        Kedves Kérdező! Azon kívül, hogy fogy, egyéb tünete van? Emésztési panasz? Hányinger? Hasmenés?ó étvágy mellet fogy? Jó lenne még kis türelemmel lenni, és megvárni a pajzsmirigy funkciót, ha ez rendben lesz, akkor gasztroenterológiai kivizsgálás indokolt, mert akár egy olyan felszívódási zavar, mint a lisztérzékenység, bélgyulladás is okozhat ilyet. Ha ez sem igazolódna, immunológiai szakrendelést keressen fel!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 08., 11:04; Megválaszolva: 2011. június 09., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: