• Szteroidos ödéma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr! Medrolt és SzoluMedrolt szedtem közel két hónapon keresztül, illetve kaptam vénásan. Nagyon sok víz van nálam. Napi 2 szem Furon mellet sem indul meg a víz. Kérem szíves segitségét kedves Dr,Úr, hogy milyen módon szabadulhatnék meg ettől a sok vítől. Ez idő alatt 8kg jött rám. Várom bíztató válaszát, melyet előre is hálásan köszönök. Üdvözlettel

        Dr. Szántó Antónia válasza a szteroid témában

        Tisztelt Kérdező! Az ödéma megszűnése leginkább a steroid csökkentésétől várható. Ha már nem kap, akkor lassan magától meg fog oldódni a helyzet, de ez nem megy egyik napról a másikra, kell hozzá egy-két hónap. Ha nem így történik, akkor más oka is van az ödémának, melyet kezelőorvosával kell megkeresniük.


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia

        Kérdés: 2011. június 07., 20:09; Megválaszolva: 2011. június 09., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: