• Ödéma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már jó ideje mindenreggel dagadt kezekkel és püffedt arccal ébredek fel, az ujaimat szinte fájdalmas behajlítanom.Mindemellet mostanában borzasztó fáradékony is vagyok. A hejzet általában napkőzben valamejest javul. Nem mondhatnám hogy sósan étkezem, és próbálok eleget inni is (napi 2-3 liter) Nincs ismert betegségem, három gyerkőc anyukája vagyok, mindhármancsászárral születtek.Kérdésem , hogy mi lehet ennek az oka,és mijen vizsgálatokra kéne elmennem?

        Dr. Pataky Nóra válasza a ödéma témában

        Kedves Kérdező! Panaszai hátterében leggyakrabban izületi gyulladás állhat. Javaslom reumatológiai kivizsgálást.


        Dr. Pataky Nóra
        Családorvos

        Dr. Pataky Nóra

        Kérdés: 2011. június 07., 19:05; Megválaszolva: 2011. június 09., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: