• Izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A nyolc éves kislányomnál vettem észre az utóbbi időben, hogy a nagy melegben az izzadásának erős szaga van. Mitől lehet ez, ilyet még a nagylányomnál nem tapasztaltam. Olyan szép kislány nem akarom, hogy ebből problémája legyen. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Kriszta

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! Az izzadás attól lesz kellemetlen szagú, hogy a baktériumok bomlástermékei képződnek, ezért javasolt a rendszeres lemosása a hónaljnak, a laza, szellős ruházat. Napközben érdemes higiéniai törlővel, vagy popsitörlővel a hónaljat többször áttörölgetni. Ezt hordhatja is a kislány magával az iskolába.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 06., 10:12; Megválaszolva: 2011. június 06., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó