• Lábdagadást mi okozhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr! Az elmúlt hónapban az asztmám súlyosbodása miatt kórházba kerültem, ahol 10 napon keresztül Solumedrol iv iv, Diaphylin ív, Calcimusc ív, Controloc, Rocephin ív, Mirapexin, Chinotal, Egitromb, Valdoxan,PK- Merz, Seretide, Ventolin, Frontin, Nitromint R. Furon, K-R. gyógyszerezést kaptam. A lábaim, főleg a bal bokám lábfejem és alsó lábszáram egyre jobban dagad. Milyen orvost keressek fel? Belgyógyászt, érsebészt.? Várom javaslatát. Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a lábdagadás témában

        Kedves Kérdező ! A lábdagadás nincs összefüggésben az asztmás megbetegedéssel. Ha csak az egyik lába dagad, akkor helyi vénás keringési zavar is állhat panasza hátterében. Mindkét láb vizesedése esetén szív- vagy veseeredet kivizsgálása válhat szükségessé. Első lépésként keresse fel háziorvosát, aki további kivizsgálását kezdeményezi.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. június 01., 22:05; Megválaszolva: 2011. június 03., 21:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: