• Apasági teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Illetékes! Jelenleg 6 hetes terhes vagyok, és egyedüálló nő. Az apa személye számomra biztos, viszont, mivel nem élek együtt vele, neki mindenképpen szükséges bizonyíték arra, hogy ő az apa. CVS szűrése részt fogok venni. Érdeklődöm, hogy ezen szűrés folyamán tudnak e mintát venni egy apasági teszthez, és ha igen, ezt hol-ki és milyen összegért végzi, esetleg szükséges e hozzá valamilyen engedély, támogatja e a TB. Nagyon szeretném, ha a gy ermek az apa nevét viselhesse, és ehhez nagyon fontos az apasági vizsgálat. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a apasági vizsgálat témában

        Kedves Kérdező! A gyermek születése után van lehetőség a vizsgálatra egy egyszerű és fájdalommentes mintavétellel. A konkrét árról a területileg illetékes igazságügyi orvosszakértői intézet tud felvilágosítást adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 01., 13:08; Megválaszolva: 2011. június 02., 18:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: