• Egészség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        miaz oka hogy a lépem nagyobb .soha nem itam 15 egész 4 x5 egéstz 2 cm a lépem .az nagyon sok félek marianna köszönöm a válaszát

        Dr. Boros Miklós válasza a lép témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában a nagyobb lép még nem betegség. Legyen egy labor és konzultáljon háziorvosával a további teendőkről. Egyáltalán nem biztos, hogy betegség áll a háttérben.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 01., 08:29; Megválaszolva: 2011. június 01., 14:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: