• WEBBTEG-re küldött SMS?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nem orvosi kérdés. Tisztelt WEBBETEG szerkesztőség! Az elmúlt évben több ször kérdeztem ebben rovatban . válaszokat megkaptam (először ahogy kérttem SMS-ben de utóbb nem SMS-ben csak ebben a menüben tudtam megtatálni nem könnyen a választt. A válaszokat köszönöm de a válaszért a WB szót többszöri kísérlet után sem sikerült elküldenem, hibás volt az SMS cím gondolom talán nem jó a telefonszám, cmintha egy szám hiányozna. Nézzék át mégeyszer hogy jó-e így. Így nem sok köszönő SMS érkezhet be edig jó és hasznos a szolgáltatás, szeretném sokáig igénybe venni. A freemail szolgáltató nem tökéletes adnék helyette egy saját új mail címet. Köszönettel, Olvasó.

        WEBBeteg Szakértő válasza a sms témában

        Kedves Kérdező! Először is köszönjük az elismerő szavakat, engedje meg, hogy sorban válaszoljak: - A kérdések megtekintéséhez azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be, majd kattintson személyes oldalára. Így mindig megtalálja a saját kérdéseit és válaszait keresés nélkül. - Javaslom én is továbbá, hogy a freemailes címe helyett más e-mail címet használjon, mivel valóban az a tapasztalatunk, hogy nagyon gyakran nem érkeznek meg a levelek, így a válaszról szóló értesítő e-mail nem jut el kérdezőinkhez. Kérem, jelenlegi eredeti címéről küldje el az új e-mail címet az info@webbeteg.hu címre, kollégáink módosítják. - Az SMS küldés tapasztalatunk szerint működik, jelenleg is fogadja az SMS-eket. Kérjük, figyeljen arra, hogy a WB betűkön kívül ne írjon mást az üzenetbe. Szeretném felhívni a figyelmét továbbá arra, hogy az SMS-küldés nem előfeltétele a válasz megszületésének, azaz ha SMS-t küld, attól nem tudja azonnal megtekinteni a válaszát. Mégegyszer köszönjük levelét, illetve az eddigi támogatást, további technikai kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az info@webbeteg.hu címen.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. május 30., 15:57; Megválaszolva: 2011. május 31., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó