• Labor eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt web Doktor.A múlthéten voltam vérvételen és a következő eredményeim voltak magas értékűek:fehérvérsejt13,5k/ul,neutrofil 7,94K/ul,thrombocyta 401K/ul,CK 274U/l.CRP(ultraszenzitív)5,45ng/i. Ez az egy pedig alacsony volt:MPV 7,6fl.Kérem segítsen hogy számomra is érthető legyen,és ha kell milyen szakorvoshoz forduljak.Tisztelettel köszönöm.Tamás.

        Dr. Molnár Anna válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által megküldött eredmények közül mérsékelten emelkedett fehérvérsejtszám emelendő ki, melyet bármilyen banális, zajló fertőzés magyarázhat. Emellett CK értéke enyhén emelkedett, ez az izomból felszabaduló enzim, a férfiak nagyobb izomtömege miatt magasabb illetve megelőzően fokozottabb izomerőkifejtés is magyarázhatja. A megküldött laboratóriumi paraméterek miatt aggodalomra nincsen oka!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. május 30., 13:00; Megválaszolva: 2011. május 31., 22:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: