• Hogyan lehetene kapcsolatba lépni Dr. Boros Miklós, általános- és mellkassebészel ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok doktor úr azt szereteném meg kérdezni hogy nem e lehetne őnel jobban felveni a kapcsolatot akár személyesen is hogy anyukámat meg vizsgálja vagy valami akár magán orvos ként is nem ingyen kérnék meg fizetnék önt csak tegyen vagy probáljon valamit tenni anyukám egészségérét előre is köszönöm tiszteletel:Csóka NÓra

        Dr. Boros Miklós válasza a témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépésként írjon email címemre: [email protected] A CT CD-n eljuttatása lenne a legfontosabb.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 29., 19:03; Megválaszolva: 2011. június 01., 09:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: