• Lehet gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        elnézést hogy megint zavarom csak még egy kérdés elég savas a szervezetem candida gombát mutatak ki a székletembe esetleg széterjedhetet bennem és ez okozhat ilyen problémát vagy a gonorhea amiről tudni lehet hogy megtámadja az izületek esetleg nem ezek közt kéne keresnem már elnézést csak tudja azóta van ez miota ezzel a bizonyos nővel le feküdtem és sajnos ugyan ezek a panaszai de nem árulja el mi baja van ezért gondolom hogy infekt a dolog meg be be gyulad a makkom 2 3 naponta???? meg a makkom erekciokor nagyobra duzzad mint edig mintha az alsó pereme nagyobb lenne mint eddig duzadtabb a makkom pereme alul körbe pereme kérem olvassa végig és segítsen 23 éves vagyok kb 7 hónapja voltam egy prostituáltal begyulladt a makkom majd azóta is funkcionáltan begyullad a torkom is begyulladt 5 hétig torokváladék tenyésztés - nemi gondozó:hiv hpv clamidia ureoplasma mikoplasma herpesz sifilis hepatitis - elkezdett sorvadni a csípő farr térd izület comb izmok meggyengült a bőröm érzékenyebb lett a külső hatásokra neurológián emg eng - jelenleg izombiopsziát csináltattam még nincs eredménye a neurológus szerint genetikus izombetegség nem valószinü infektológián clamidia pneomonia átvészeltséget mutattak ki egyszer volt emelkedett a ck 499 azóta normális imunológián imunnpanel normális autoimun betegséget kizárták remélem a biopszia kimutattya mi bonytya az izmaimat ön szerint lehet e ennek a fertőzésnek amit még nem tudok pontosan a szövődménye hogy reaktiv arthitis miatt bontodik az izületek meg az izmok reuma szakrendelésen tudnak mintát venni a térd izületemből kórokozó kimutatására vagy várjam meg a biopszát hátha kimutatyák végre eszt a patogén kórokozót mit csináljak kérem segítsen rajtam hova menjek már hogy kiderítsék mi bajom van

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Az előzményt is legyen szíves elküldeni a mostani kérdéssel együtt, mert nem derül ki, hogy ki válaszolta meg korábbi kérdését.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 24., 20:51; Megválaszolva: 2011. május 25., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...