• Discoban megmérgeztek 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Előzmény: az lenne a kérdésem kihez foruljak,, 2 hónapja voltam 1 discoba ott állítolag speed póral megmérgeztek,, voltam is másnap orvosnál,,, tachikardiával,,,seukszen injekciót adott és hazaküldött,, utánna másnap vissza mentem a sürgöségire mert megint vert a szívem,, ott sima b6 vitamint kaptam ,, meg javaslatra rivotrilt mert azt mondják pánokbeteg vagyok,,, (én nem hiszem ) voltm azóta 1 csomo vizsgálaton minden negativ,, szívem is rendben ,, de ha iszok 1 pohár colát egyböl tachikardia,, ha rágyujtok 1 cigire ugyszint,,, meg elég érdekesen érzem magam,, szerintem valami beépült a receptoraimba,,, lehet rajtam segíteni,,, ha igen kihez forduljak,,, háziorvosom béta receptor blokkolot akar adni,,, mert néha magas a vérnyomásom meg a szíverésem is,,, kérem valaki segítsen,,, mert mielött a dicoba voltam semmi bajom sem volt,,, ugyhogy valaminek a hatása lehet,,, ami nem akar távozni,, köszönöm és várom a válasz segítséget mielöbb de ez a történet 1 része csak,, így röviden,, és nagyon szeretnék kilábalni ebböl,, Az előző kérdésemhez még annyit szeretnék,,, hogy béta receptor bokkolot akar adni a háziorvosom ,, ez segíthet,,?? vagy csak ront a helyzeten ?? gerincvelő mintával se lehet kimutatni ?? (mert már abba is benne lennék,,, vagy ha ajánlana 1 toxikológust akihez fordulhatnék,,, köszönöm a segítséget,,

        Dr. Boros Miklós válasza a mérgezés témában

        Tisztelt Kérdező! Nem lehet már kimutatni vizsgálattal a mérgezést. Amennyiben szeretne toxikológiai vizsgálatot a területileg illetékes igazságügyi orvosi szakértői intézet térítés ellenében elvégzi. A gyógyszeres kezelés mellett a relaxációs technika elsajátítását és stresszkezelést javaslok. Mozogjon minden nap legalább fél órát.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 24., 17:46; Megválaszolva: 2011. május 29., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...