• Izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Nagyon erősen izzadok, szó szerint folyik rólam a víz, különösen a hátamon, a laposkák körül és fejem. Rövid hajam, ezért nedves általában. Köszönöm a válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka lehet egyrészt alkati sajátosság, másrészt egyes betegségek vezethetnek ide, pl. kardiológiai okok, hormonális okok (nőgyógyászati, pajzsmirigy, stb.), oka lehet még fertőzés, esetleg vérképzőszervi betegség. Elhízás is okozhat. Alapos kivizsgálás vezet célra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 24., 12:34; Megválaszolva: 2011. május 25., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: