• Mi lehetséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az elmúlt egy hétben fáradékonyabb,stresszesebb voltam mint előtte.Érettségi vizsgák előtt álltam és sokat idegeskedtem..Elkezdtem szedni a MagneB6-ot és javult az állapotom...orvosnál is voltam és elküldött labor vizsgálatra..Még nincs meg az eredmény..Nem gyanakszom anémiára..illetve anémiát okozó leukémiára,de félek...Köszönöm előre is a tanácsokat és a választ..

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stressz témában

        Kedves Kérdező! Ha megvan az eredmény, küldje el bátran, szívesen segítünk az értelmezésében, de találgatni látatlanban nem szeretnék, ugyanis a fáradtságnak számos oka lehet, de leginkább a tanulás, a vizsgaidőszak lehet az oka. Pihenjen is a tanulási időszakok között, igyon citromfű teát,szedje a magnéziumot, valószínűleg átmeneti problémáról van szó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 22., 19:38; Megválaszolva: 2011. május 23., 22:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?