• Jók ezek az eredmények?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        REFERENCIAÉRTÉK:fehérje 4,00-10,00,vörösvérsejt 3.70-5.50,hemoglobin120,00-175,00.hemotkrit 0.37-0.50,MCV80.00-100.00,MCH 27.00-31.00,mchc 310.00-400.00,trombocita 150.00-400.00,mpv 7.00-12.50.limfocita 8abszolut)0.80-4.00.monocita(abszolult)0.12-0.80,neutrofin (abszolut)2.00-7.00. eozinofil (abszolult)0,02-0,50.basofil (abszolult)0,10neutrofil 50-70 .eozinofil 1-5. monocita3-8.basofil 1.limfocita 20-40.retikulocyta 2,00-26,00. pH5-8. fajsuly1,002-1,030. osmolalitás 50,00-1200,00. ÍVvs 2,00.fvs 5,00.laphámsejt 10,00. hyalin cylinder 2,00.baktérium 1000,00. kritály 10,00.got 2-37.gpt 2-37. triglicerid 2,00-9,00.kreatinin 22-105. glukoz 4,00-6,40. Bocsánat ha nem irtam némelyik betüt nagyal várom válaszát LABOREREDMÉNYEK:fehérjesejt 9,43 g /l. vörösvérsejt 4,52 hemoglobin131. hematokrit0,40. MCH 89,40 MCH 29,00 MCHC 324,00 trombocita 305,00 MPV 11,40 limfocita 3,97 monocita 0,35 neutrofil 5,28 eozinofil 0,80 Basofil 0,03 neutrofil 56% eozinofil 9% monocita 4% basofil 0% limfocita 32% Retikulocyta 12,80%% ÁLTALÁNOS VIZELET vér 50Ery/ul fehérvérsejt negativ UBG norm Bilirubin negativ fheérje -keton negativ cukor negativ,pH 6 fajsuly 1.030g/ml nitrit negativ VIZELET ÜLEDÉK osmolalitás 348,80 Vvs 17 Fvs2,00 Laphámsejt 2,00 Hyalin cylinder 0,00 baktérium 750,00 paazita vizsgálat negativ kristály 1,00 GOT 24 GPT24 triglicerid 1,41 karbamid 5,11 Kreatinin 96 eGFR 59 Glukoz 4,45 ezeket szeretném mg tudni hogy jok e az eredményeim köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! Az Ön eredményei tökéletesek! A fehérvérsejtek megoszlása közül, a 9%-os eozinofil arány érdemel említést (mérsékelten magas), ez utalhat allergiás megbetegedésre, esetleg féreg vagy parazita fertőzésre, de ez esetben egyéb eltérése is lenne!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 16., 17:44; Megválaszolva: 2011. május 17., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó