• Mi okozhatja a kidudorodást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kb.10 évvel ezelőtt a bal oldalamon a csípőtől kicsit lejebb, egészen a combhajalatig függőlegesen megjelent egy kb.10 cm hosszú, 2-3cm vastag kidudorodás.Csináltak vastagbél tükrözést, ultrahangot, kizárták a sérvet, a vérképem normális tehát nem tudták megmondani, hogy mi ez és mitől van.Egy idő után elmúlt, de most ismét megjelent.Korábban sem fájt és most sem, de néha érzékeny. Megköszönöm a tanácsát ha tud segíteni abban, hogy ezzel hová forduljak. Üdvözlettel:

        Dr. Szanyi Andrea válasza a kidudorodás témában

        Kedves Kérdező! Nehéz látatlanban megmondani panaszának okát. Esetleg nagyobb fizikai megerőltetés is állhat panasza hátterében. Javaslom ismételt vizsgálatok elvégeztetését, elsőként hasi ultrahang vizsgálatot a hasfali sérv kizárására.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. május 15., 10:08; Megválaszolva: 2011. május 17., 18:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: