• Laboreredmények: jónak számítanak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fehérjesejt 9,43 g /l. vörösvérsejt 4,52 hemoglobin131. hematokrit0,40. MCH 89,40 MCH 29,00 MCHC 324,00 trombocita 305,00 MPV 11,40 limfocita 3,97 monocita 0,35 neutrofil 5,28 eozinofil 0,80 Basofil 0,03 neutrofil 56% eozinofil 9% monocita 4% basofil 0% limfocita 32% Retikulocyta 12,80%% ÁLTALÁNOS VIZELET vér 50Ery/ul fehérvérsejt negativ UBG norm Bilirubin negativ fheérje -keton negativ cukor negativ,pH 6 fajsuly 1.030g/ml nitrit negativ VIZELET ÜLEDÉK osmolalitás 348,80 Vvs 17 Fvs2,00 Laphámsejt 2,00 Hyalin cylinder 0,00 baktérium 750,00 paazita vizsgálat negativ kristály 1,00 GOT 24 GPT24 triglicerid 1,41 karbamid 5,11 Kreatinin 96 eGFR 59 Glukoz 4,45 ezeket szeretném mg tudni hogy jok e az eredményeim köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a témában

        Kedves Kérdező! Az adott labor referencia értékeit is legyen szíves elküldeni, ez laboronként változik.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 12., 09:00; Megválaszolva: 2011. május 14., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...