• Húgyhólyag-gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Anyukám alapbetegsége folyamatos húgyhólyag gyulladás, ezért kellett menni a vese gondozóba. De ott mindent rendbe találtak, de kb 5 éve folyamatosan szed valami gyulladási gyógyszert, mert ha nem szed gyógyszert újból véres lessz a vizelet,és gennyes. Ezért kellett menni vérvételre, vesegondozóba nem találták jónak a a fehérvérsejtet ami 13,370 és a Lymphocyta 7.370. Ők küldték az onkológiára vérvételre. Ennél többet nem tudok, mert a körzeti orvos sem mond többet. Labor papírra, meg rá van írva, egy hónap múlva újból vérvételre jelentkezzen. Előre is köszönöm a válaszát

        Dr. Molnár Anna válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! A 13,7 G/L fehérvérsejt szám kissé emelkedettnek mondható, enyhe fertőzésre, gyulladásra utalhat. A lymphocyták, a fehérvérsejtek egyik altípusa, ezek arány a szervezet aktuális állapotától fuggően változik. 7,370 % érték?! (lehet nem pontosan másolta be), sem jelent kórosat, de természetesen a többi vérkép paramétert és tüneteket is ismerni kellenne a korrekt véleményezéshez. A két megadott paraméter, önmagában nem veti fel onkológiai betegség gyanúját!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. május 10., 18:48; Megválaszolva: 2011. május 11., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: