• Gyomorfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két hete vannak az alábbi tüneteim: hirtelen fellépő éhség érzet, gyengeség, verejtékezés, ájulási érzések. Ilyenkor muszáj ennem, viszont utána a gyomorszájnál és a bal oldalon több esetben görcsös, éles fájdalom és gyengeség jelentkezik. Néha halánték tájon fejfájás is fellép. Segítségét kérném, hogy mi okozhatja Ön szerint ezt. Mi a teendőm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyomorfájás témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka lehet a vércukorszint normálistól való eltérése. Érdemes lenne ilyen rosszullét esetén megmérni, illetve egy éhgyomri mérést csináltatni a háziorvosnál.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 07., 23:17; Megválaszolva: 2011. május 09., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: