• Eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Vérvételi eredményemben a következök csillagozva voltak :hgb 117g/l , vvt sülyedési sebesség 24 mm/óra , fehérvérsejt 6 /látotér , laphámsejt 8/látotér vörösvértest 4/látotér , laphámsejt 44/ul hdl-koleszterin direkt 1.00 mmol/l , kreatin- krináz 235 u/l , c reaktiv fehérje ultraszenzitiv 13 mg/l , Érdeklödni szeretnék ezek mit jelentenek , és mi lehet a probléma . Válaszát elöre is köszönöm ILdikó

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! Nem írta meg, hogy a látótér vizsgálatnál milyen anyagot vizsgáltak, milyen panaszai vannak, amivel orvosához fordult, így nem tudom megmondani, hogy mit is jelentenek az Ön esetében az eredmények, de a megcsillagozott értékek egy enyhe gyulladásra utalhatnak. Amennyiben vizeletvizsgálat eredményét látom, akkor tudni kell, hogy a csillagozás ellenére ennyi fvs, vvt és laphámsejt normálisan is lehetséges a vizeletmintában.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. május 07., 09:50; Megválaszolva: 2011. május 08., 16:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: