• Száj lilulás oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az én problémám az, hogy már többször is előfordult, hogy egyik pillanatról a másikra ellilult a szám és a körmeim kezdeti része. Rosszul nem érzem magam nincs semmi problémám csak mégis nem értem miért van ez. Ennek szeretném az okát megtudni. Előre is köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a lila sáj témában

        Kedves Kérdező! Kérdése több újabbb kérdést felvet. Mennyi ideig tart a lilulás, terhelésre jelentkezik-e? Szapora légvételnél előfordulhat a száj lilulása, kezek zsibbadása. Ha panasza terhelésre jelentkezik szívbetegség is állhat a háttérben, melynek kivizsgálása javasolt.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. május 05., 16:15; Megválaszolva: 2011. május 07., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: