• Fáradákonyság, fogyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az utóbbi időben észrevehetően fogytam pár hónap alatt 6 kilót. Az étvágyam sem a legjobb, de sokszor eleget eszek és mégis fogyok. Pár hónap alatt(2-3 hónap) 53-ról 46 kilóra csúszott a súlyom, és csak 153 cm vagyok. Nem tudom, lehet-e oka a futás, mindennap futok rendszeresen 1-1,5 km-t. És megfigyeltem magamon, hogy sokszor fáradt vagyok, nem tudom magam kialudni. Mitől lehet ez?Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! A fogyás oka lehet valamilyen hormonális probléma, felszívódási zavar, egyéb belgyógyászati betegség, lelki tényezők. Alapos kivizsgálás lenne szükséges, keresd fel a háziorvost, ő fog tudni segíteni a kivizsgálásban.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 04., 19:06; Megválaszolva: 2011. május 05., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: