• Trigliceridek!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr! Már 4-5 hónapja szedek gyógyszert a magas vérzsír szintre. Eddig az volt a baj, hogy vékony vagyok(49kg.,szülés utáni versenysúlyom),most fölszedtem pár kg.-ot(55kg. vagyok), és egyből magas lett a trigliceridem: 3,08. Szedtem a 20 mg-os Xeter-t 3 hónapig, most szedem a 267 mg-os Lipidil-t, mert a koleszterinem helyreállt. Még több, mint 1 hónapig kell szednem, kúraszerűen. Meddig tart még ez az állapot, Én már nem szeretnék több gyógyszert szedni. Helyreállhat ez valamikor? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Kisili

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lipid témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszerszedés időtartamát nem tudom előre megjósolni. Az viszont biztos, hogy önnek szigorú zsír- és szénhidrátszegény diétát kell folytatni ahhoz, hogy rendeződjenek a laborparaméterek. Elméletileg csak így van esélye helyreállni a zsíranyagcserének egyszer gyógyszer nélkül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 03., 15:07; Megválaszolva: 2011. május 04., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó