• Klorid

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Vérvételem eredményében a Klorid értékem nagyon kis mértékben, de magasabb ( 109) lett a max. értéknél! Szeretném megkérdezni, hogy ez mire utal(hat), ill. mit tükröz ez az eredmény! Köszönettel: Tünde

        Dr. Csuth Ágnes válasza a labor témában

        Kedves Tünde! Ha csak ennyi eltérés volt a laborban, nem kell miatta aggódni, önmagában nem utal betegségre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 01., 19:30; Megválaszolva: 2011. május 03., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: