• Furcsa érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A lényeg, hogy ha közösen éneklünk valamit akárkivel (mondjuk kórusban) vagy mivel imaházba is járok amikor az orgonával éneklünk együtt egy nagyon érdekes érzés jön elő. Az a fajta mint mikor valaki végighúzza a körmét a táblán. (kiráz a hideg és a nyelvemet erősen a fogaimhoz nyomom...nem is tudom miért. Lehet, hogy nem normális reakció?) Akkor erős, ha fogok valamilyen papírt is a kezemben. Nem sokat csak egyet, azt jobban meg tudja rezgetni a hang. Olyan mintha valamilyen frekvencia ugyanazt az érzést váltaná ki, mint a táblakarcolás azáltal, hogy rezgeti a papírt. Ez lehet normális? Mással is megesik? Lehet köze ahhoz, hogy rágom a körmöm? Az segít ilyenkor, ha benedvesítem a kezem, tehát rosszabb a helyzet ha ki van száradva. Úgy még rosszabb érzést vált ki.

        Dr. Boros Miklós válasza a egyéb témában

        Tisztelt Kérdező! Egy kellemetlenül magas frekvencia okozhatja ezt az érzést. Ez önmagában nem ritkaság. A tünetek hátterében nem szervi eltérés fog állni. Javaslom, hogy sajátítson el stresszkezelési és relaxációs technikát. Mozogjon minden nap legalább fél órát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 24., 18:05; Megválaszolva: 2011. április 28., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: