• Vékony testalkat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Vékony testalkatommal lenne problémám. 17 év, 174 cm magas és 59 kg vagyok. Hízni szeretnék, de hogy? Melyik módszer a leghatásosabb rövid idő alatt gyorsan hízni? és mennyi idő szükséges ehhez?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! Speciális hízókúra nincs, inkább belgyógyászati vizsgálat lenne szükséges abból a célból, hogy mi okozza a sovány alkatot. Lehet a háttérben valamilyen felszívódási zavar, az anyagcsere túl gyors működése. Emellett persze fehérjedús, roboráló étrend javasolt, Béres-cseppet szedjen, multivitamint fogyasszon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 20., 16:49; Megválaszolva: 2011. április 21., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: